Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

NOVOSTI I MEDIJI

Saopštenja za javnost

21 MART 2022

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Sarantis Grupa, kao društveno odgovorna kompanija, obeležava Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za pošumljavanje Filipina   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje kroz svoje korporativne i proizvodne procese intenzivira napore u tome da pozitivno utiče na društvo i životnu sredinu.

10 NOVEMBAR 2021

Benetton Parfemi inspirisani ženskim prijateljstvom

Ne volimo sve uvek iste stvari i ne razmišljamo na isti način. Pravimo različite planove. Postavljamo različite ciljeve. Imamo različite snove. Naši stilovi, rutine i snage možda ne izgledaju nimalo slično.

4 MAJ 2021

Najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača za 2021

“Izabran proizvod godine” Nakon četiri godine koliko postoji u Srbiji, a s obrzirom na nove okolnosti i pandemiju, koja je promenila i uticala na sve nas, manifestacija “Izabran proizvod godine”, po prvi put održana je virtuelno.

5 JUN 2019

Fino i Adidas

Nakon faze 1 koja je stvorila svest i povećala broj prijava, ideja faze 2 bila je tražiti od beogradskih trkača da predlože svoj kraj kao mesto za čišćenje. Adidas je odabrao 5 lokacija koje su timovi istovremeno čistili.

5 DECEMBAR 2021

Novi parfem Antonio Banderas lansiran u Srbiji

Antonio Banderas The Icon Talas svežine u gornjoj noti daje izvrsna mešavina italijanskog limuna pojačana crnim biberom kako bi istakla svoj najsvetliji i najsjajniji aspekt. Elegantna mešavina lavande i ulja žalfije u središnjim notama, zajedno sa drvenastim notama i senzualnim notama tonke ovom parfemu daje dozu muževnosti i ističe njegovu harizmu.

4 JUN 2021

Svetski dan životne sredine: Sarantis Grupa i njihov doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4.juni 2021. Svetski dan životne sredine je dan proslave posvećen zaštiti životne sredine, ohrabrujući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj dan, koji su odredile Ujedinjene Nacije, proslavlja se svake godine 5.

18 MART 2020

Intervju sa Kiriakosom Sarantisom, izvršnim direktorom kompanije Sarantis Group, u časopisu TIME, u martu 2020.

Gospodin Sarantis je objasnio kako je kompanija od lokalnog distributera postala multinacionalna kompanija za široku potrošnju koja se može pohvaliti geografskim otiskom koji se neprestano širi i vodećim brendovima.

11 APRIL 2019

Fino i Šumarski fakultet

Već drugu godinu zaredom, studenti Šumarskog fakulteta organizuju događaj pod nazivom „Tvoj život su tvoja dela!“. Njihov cilj je bilo opsežno čišćenje reke Stare planine, deponije i pošumljavanje.  FINO je učestvovao u ovom događaju kao generalni sponzor.

Change cookies consent Revoke cookies consent