Sarantis širom sveta

NOVOSTI I MEDIJI

Saopštenja za javnost

4 JUN 2021

Svetski dan životne sredine: Sarantis Grupa i njihov doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4.juni 2021. Svetski dan životne sredine je dan proslave posvećen zaštiti životne sredine, ohrabrujući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj dan, koji su odredile Ujedinjene Nacije, proslavlja se svake godine 5.

18 MART 2020

Intervju sa Kiriakosom Sarantisom, izvršnim direktorom kompanije Sarantis Group, u časopisu TIME, u martu 2020.

Gospodin Sarantis je objasnio kako je kompanija od lokalnog distributera postala multinacionalna kompanija za široku potrošnju koja se može pohvaliti geografskim otiskom koji se neprestano širi i vodećim brendovima.

11 APRIL 2019

Fino i Šumarski fakultet

Već drugu godinu zaredom, studenti Šumarskog fakulteta organizuju događaj pod nazivom „Tvoj život su tvoja dela!“. Njihov cilj je bilo opsežno čišćenje reke Stare planine, deponije i pošumljavanje.  FINO je učestvovao u ovom događaju kao generalni sponzor.

28 JUN 2018

STR8 I JANIS ANTETOKUMPO ZA NOVI KOŠARKAŠKI TEREN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI

Beograd, 28. jun 2018. godine – Kompanija Sarantis, sa svojim internacionalnim brendom STR8, organizovala je tokom juna rekonstrukciju košarkaškog terena u neposrednoj blizini vrtića Zvezdani gaj u Zvezdarskoj šumi.

4 MAJ 2021

Najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača za 2021

“Izabran proizvod godine” Nakon četiri godine koliko postoji u Srbiji, a s obrzirom na nove okolnosti i pandemiju, koja je promenila i uticala na sve nas, manifestacija “Izabran proizvod godine”, po prvi put održana je virtuelno.

5 JUN 2019

Fino i Adidas

Nakon faze 1 koja je stvorila svest i povećala broj prijava, ideja faze 2 bila je tražiti od beogradskih trkača da predlože svoj kraj kao mesto za čišćenje. Adidas je odabrao 5 lokacija koje su timovi istovremeno čistili.

4 FEBRUAR 2019

Transformacija Kroz Inovaciju: Kompanija Johnson’s® Objavljuje Najveće Ponovno Lansiranje Proizvoda U 125 Godina Dugoj Istoriji Brenda

Kompanija JOHNSON’S® lansira preko 30 novih proizvoda sa poboljšanjima, kako spolja tako i iznutra,  obećavajući samo najbolje za bebe i pomažući roditeljima da #IZABERU nežno Brend JOHNSON’S® je poboljšan, iznutra i spolja, kako bi roditeljima pružio sve ono što oni žele i ništa od onoga što oni ne žele.