Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

ODRŽIVOST

Vesti o održivosti

21 MART 2022

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Sarantis Grupa, kao društveno odgovorna kompanija, obeležava Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za pošumljavanje Filipina   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje kroz svoje korporativne i proizvodne procese intenzivira napore u tome da pozitivno utiče na društvo i životnu sredinu.

5 JUN 2019

Fino i Adidas

Nakon faze 1 koja je stvorila svest i povećala broj prijava, ideja faze 2 bila je tražiti od beogradskih trkača da predlože svoj kraj kao mesto za čišćenje. Adidas je odabrao 5 lokacija koje su timovi istovremeno čistili.

28 JUN 2018

STR8 I JANIS ANTETOKUMPO ZA NOVI KOŠARKAŠKI TEREN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI

Beograd, 28. jun 2018. godine – Kompanija Sarantis, sa svojim internacionalnim brendom STR8, organizovala je tokom juna rekonstrukciju košarkaškog terena u neposrednoj blizini vrtića Zvezdani gaj u Zvezdarskoj šumi.

4 JUN 2021

Svetski dan životne sredine: Sarantis Grupa i njihov doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4.juni 2021. Svetski dan životne sredine je dan proslave posvećen zaštiti životne sredine, ohrabrujući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj dan, koji su odredile Ujedinjene Nacije, proslavlja se svake godine 5.

11 APRIL 2019

Fino i Šumarski fakultet

Već drugu godinu zaredom, studenti Šumarskog fakulteta organizuju događaj pod nazivom „Tvoj život su tvoja dela!“. Njihov cilj je bilo opsežno čišćenje reke Stare planine, deponije i pošumljavanje.  FINO je učestvovao u ovom događaju kao generalni sponzor.

Saopštenja za javnost

Istražite najnovije vesti o našim aktivnostima, brendovima, ljudima, akcijama održivosti.

Još
Change cookies consent Revoke cookies consent