Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

Najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača za 2021

4 MAJ 2021

“Izabran proizvod godine”

Nakon četiri godine koliko postoji u Srbiji, a s obrzirom na nove okolnosti i pandemiju, koja je promenila i uticala na sve nas, manifestacija “Izabran proizvod godine”, po prvi put održana je virtuelno. Kao i svih prethodnih godina, vrednovani su inovacija i novi pristup, a jedini reper uspeha proizvoda i proizvodjača bio je zadovoljan i motivisan kupac. 

Ovaj marketinški koncept, koji postoji u svetu već 34 godine i pokazao se veoma uspešnim i uticajnim u preko 40 najrazvijenijih zemalja sveta, i na našem tržištu je u poslednjih nekoliko godina postao izuzetno cenjen i prestižan. Nagrade dobijaju proizvođači, čiji su proizvodi doživeli svojevrsno poboljšanje, a kvalitet su prepoznali potrošači, koji su učestvovali u istraživanju AC Nielsena. 

“Izuzetnost “Izabranog proizvoda godine” je u upravo u transparentnosti i metodologiji, po kojoj pobednike isključivo biraju potrošači. Naime, najbolje u kategorijama biraju potrošači putem nacionalno reprezentativne studije sa reprezentativnim uzorkom populacije prema polu, starosti i regionima, koju obavlja najveća renomirana svetska kompanija za istraživanja Nielsen. Na taj način, pobednici su preporuka kupcima od kupaca i nema nikakvog drugog relevantnog uticaja na nagradu. U izboru za “Izabran proizvod” mogu učestvovati samo proizvodi, koji imaju neku novost, promenu, poboljšanje, inovaciju u poslednjih 18 meseci. Posebno ove godine to je bio veliki izazov. Sigurni smo da će, kao i do sada, ova nagrada biti preporuka kupcima i dokazan marketinški alat za buduće kampanje pobednika, koje uvek imaju izuzetne rezultate. Gotovo uvek najveće kompanije prepoznaju značaj ove nagrade, a sve više im se pridružuju i oni koji se tek spremaju u osvajanje tržišta u svojoj kategoriji - istakao je Dušan Đorić, Country manager za izabran proizvod godine za Srbiju. 

Ove godine nagradjeni su: Spray Max čistač za pod Vileda, Dobra ovsena kaša, Kosili baby, LM tox sprej protiv insekata, Prima štapići Grissini, Fairy extra +, Ariel All in 1 PODS, Fino green life flexy sponge i Heineken 0.0. 

Kao i prethodnih godina, ispitanici su glasali za pobednike u više kategorija, u oblasti prehrambenih proizvoda, proizvoda za čišćenje i proizvoda za ličnu negu, a inovativnost, privlačnost proizvoda i  spremnost za kupovinu, bila su tri glavna pokazatelja koja su istakla ovogodišnje favorite.

Ovih devet proizvoda-pobednika, koji će u narednih godinu dana nositi oznaku “Izabran proizvod godine”, kupci će i dalje testirati u svakodnevnoj upotrebi, a po  dosadašnjem iskustvu pobednika, i lokalno i globalno, to znači i očekivani rast prodaje do čak 20%. Ova nagrada je jedinstvena I potpuno nezavisna I po tome što se do nje ne može doći ni na jedan način, sem glasanjem kupaca I što na nju nemaju uticaja marketinška ili finansijska snaga kompanije ili brenda.  

 

Najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača za 2021 (270,6KB)

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Sarantis Grupa, kao društveno odgovorna kompanija, obeležava Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za pošumljavanje Filipina   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje kroz svoje korporativne i proizvodne procese intenzivira napore u tome da pozitivno utiče na društvo i životnu sredinu.
Još
Change cookies consent Revoke cookies consent