Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

Novi parfem Antonio Banderas lansiran u Srbiji

5 DECEMBAR 2021

Antonio Banderas The Icon

Talas svežine u gornjoj noti daje izvrsna mešavina italijanskog limuna pojačana crnim biberom kako bi istakla svoj najsvetliji i najsjajniji aspekt.

Elegantna mešavina lavande i ulja žalfije u središnjim notama, zajedno sa drvenastim notama i senzualnim notama tonke ovom parfemu daje dozu muževnosti i ističe njegovu harizmu.

 

Antonio Banderas Her Secret Bloom

Tajanstveno i hipnotično srce cveća tuberoze gde se ženstvenost i senzualnost mešaju naglašavajući sjaj i prozračnost mirisa.

Nasuprot tome, tama šafrana u gornjoj noti ističe ličnost i originalnost ovog parfema.

U donjoj noti, sandalovina i tonka zavode i daju ovom mirisu dugotrajnost.

 

 

Sarantis Grupa

Sa sedištem u Atini i ponoseći se istorijom dužom od 50 godina, Sarantis Grupa je multinacionalna kompanija sa artiklima za ličnu potrošnju sa vodećim prisustvom u Istočnoj Evropi  i koja se širi geografski uz pomoć svojih podružnica i snažnom aktivnošću izvoza širom sveta. Naša misija je podizanje raspoloženja potrošača, sa predivnom jednostavnošću koja čini svakodnevni život boljim, koja je uvek u blizini, radeći blisko sa svojim akcionarima kako bi se održivo kreirala vrednost. Od proizvoda za ličnu negu, negu doma i  negu zdravlja Proizvodi kao i luksuzna kozmetika, mi nudimo široko priznate brendove koji imaju pozitivan uticaj na svakodnevne živote ljudi. Sa snažnom aktivnosti u 13 zemalja, preciznije  u Grčkoj, Poljskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Bosni, Portugaliji, Ukrajini i Rusiji, mi održavamo dinamično internacionalno prisustvo i moćnu distributivnu mrežu od više od 50 zemalja širom sveta.

 

Novi parfem Antonio Banderas lansiran u Srbiji (363,9KB)

Sarantis Grupa slavi Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za sadnju drveća na Filipinima

Sarantis Grupa, kao društveno odgovorna kompanija, obeležava Međunarodni dan šuma kroz inicijativu za pošumljavanje Filipina   Sarantis Grupa, jedna od najvećih multinacionalnih kompanija za proizvode široke potrošnje kroz svoje korporativne i proizvodne procese intenzivira napore u tome da pozitivno utiče na društvo i životnu sredinu.
Još
Change cookies consent Revoke cookies consent