Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

ODRŽIVOST

Održivost

Na našem operativnom putu da pružimo atraktivne i pouzdane brendove, naš glavni prioritet je odgovornost prema društvu i životnoj sredini. Naša operativna filozofija prati vodeći tempo Grupe.  Cilj nam je da stvorimo dodatnu vrednost za naše kupce, potrošače, partnere, zaposlene i ostale zainteresovane strane, istovremeno zadržavajući svoj korporativni identitet.

Strategija održivosti Grupe koju svi delimo, temelji se na održavanju optimalne ravnoteže između ekonomskog uspeha i odgovorne ekološke i društvene prakse i fokusira se na pet stubova delovanja: naš ekološki stub, naš društveni stub, pristup našem proizvodu, stub ljudskog kapitala, naš doprinos ekonomiji. Svaki stub je u skladu sa osnovama našeg poslovanja i naglašava šta je važno za naše potrošače, klijente, partnere i ostale zainteresovane strane.

Naša ambicija je da budemo održiva i odgovorna kompanija tokom našeg poslovanja, ulažući u gore navedena glavna područja.

Naš ekološki doprinos

Prepoznajemo svoju odgovornost prema zaštiti životne sredine i obavezujemo se da ćemo svojim radom dati pozitivan doprinos.

Naš socijalni doprinos

Imamo pozitivan višedimenzionalni uticaj na zajednice u kojima poslujemo kroz naše voljene i pouzdane marke i naše brižne ljude.

Naš pristup proizvodu

Želimo da ponudimo proizvode visokog kvaliteta koji se bave svakodnevnim potrebama naših potrošača, istovremeno usvajajući društveno odgovornu praksu i ekološki prihvatljive proizvodne metode.

Naš pristup ljudskom kapitalu

Težimo da budemo odabrani poslodavac za talentovane ljude koji nude sigurno okruženje u kojem se sve mogućnosti mogu iskoristiti i dalje unapređivati.

Naš doprinos ekonomiji

Fokusiramo se na ravnotežu između ekonomskog uspeha i odgovorne ekološke i socijalne prakse, jer prepoznajemo da finansijske performanse idu ruku pod ruku sa održivim poslovnim putem.

Vesti o održivosti

Saznajte više o našim akcijama održivosti!

Još
Change cookies consent Revoke cookies consent