Sarantis širom sveta


Posetite našu grupnu stranicu

Sarantis Grupacija| Engleski jezik

Ili odaberite lokaciju

STR8 I JANIS ANTETOKUMPO ZA NOVI KOŠARKAŠKI TEREN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI

28 JUN 2018

Beograd, 28. jun 2018. godine – Kompanija Sarantis, sa svojim internacionalnim brendom STR8, organizovala je tokom juna rekonstrukciju košarkaškog terena u neposrednoj blizini vrtića Zvezdani gaj u Zvezdarskoj šumi. U prisustvu medija, poznatih ličnosti i predstavnika opštine Zvezdara teren je danas svečano otvoren i predat na korišćenje komšijama, ali i svim Beograđanima kojima je Zvezdarska šuma jedna od omiljenih rekreativnih zona u gradu.

Prvi meč na uređenom košarkaškom terenu odigrale su ekipe koje su okupili Nemanja Tricky Blažić, poznati beogradski košarkaški fristajler, i komšije sa Zvezdare, uz čiju pomoć je teren i rekonstruisan. U svom prepoznatljivom stilu, egzibicionu utakmicu je za okupljene goste komentarisao Slobodan Šarenac, naš najpoznatiji košarkaški novinar.

Uređenje ovog košarkaškog terena realizovano je u čast početka saradnje i STR8 Ahead kampanje čije je zaštitno lice Janis Antetokumpo, proslavljeni košarkaš grčke reprezentacije i Milvoki Baksa. STR8 Ahead proizvodi dostupni su u maloprodajnim objektima širom Srbije, a namenjeni su svim muškarcima koji, poput Janisa, jure pravo ka ostvarenju svojih snova!

STR8 I JANIS ANTETOKUMPO ZA NOVI KOŠARKAŠKI TEREN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI (363,9KB)

Svetski dan životne sredine: Sarantis Grupa i njihov doprinos održivoj budućnosti

Atina, 4.juni 2021. Svetski dan životne sredine je dan proslave posvećen zaštiti životne sredine, ohrabrujući napore koji će dovesti do zelene budućnosti. Ovaj dan, koji su odredile Ujedinjene Nacije, proslavlja se svake godine 5.
Još
Change cookies consent Revoke cookies consent